Smartphone verzekeren tegen schade

 

Heb jij vaak veel schade aan je telefoon? Dan is je smartphone verzekeren tegen schade zeker de moeite waard. Dit kan een beetje gek zijn als je voorzichtig bent met je smartphone, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Een smartphone is meer dan alleen een telefoon, het is een minicomputer van meer dan 700 euro.

En als je een smartphoneverzekering afsluit, waarvoor ben je dan precies verzekerd, hoe hoog is het eigen risico en hoeveel ben je op maandelijkse basis kwijt voor je smartphone verzekering?

Zoek de juiste verzekering voor jou

Wanneer je online een telefoonverzekering af wilt sluiten tegen schade, dan kan dit tegen sommige gevallen zeer prijzig zijn. Dit terwijl nu ongeveer 1 op 3 Nederlanders een telefoonverzekering heeft. Hierbij is de stelregel; hoe groter het risico, hoe hoger je premie zal zijn.

Een betrouwbare aanbieder die ik gevonden heb heet Smartphonepolis.nl. Dit is echt een uitstekende telefoonverzekering die vrijwel alle schades en soorten diefstal dekt. Bij Smartphonepolis.nl is een smartphone verzekeren tegen schade binnen 3 stappen online afgehandeld en zeker de moeite waard!