Sleutel kwijt oplossing

Bent u uw sleutels kwijt? Top Slotenmaker opent uw deur eenvoudig en snel. Wij zijn in staat alle soorten sloten te openen. Dit doen onze specialisten zonder schade aan uw deur te brengen. Onze specialisten zijn in staat de volgende sloten eenvoudig te openen:

Sleutels kwijt, verschillende soorten sloten: Cilinderslot, Oplegslot, Bijzetslot, Meerpuntssluiting, Klavierslot en Pensloten. Waarschijnlijk treffen we bij als uw sleutels kwijt bent een cilinderslot.

Dit is in Nederland het meest gebruikte slot. Een oplegslot is meestal het hoofdslot om uw deur gesloten te houden. Een bijzetslot is vaak een extra slot als het hoofdslot alleen niet voldoet.

Tegen inbrekers is een meerpuntssluiting het meest effectief. Dit slot bestaat uit meerdere sluitpunten in het kozijn en in de deur.

Klaviersloten zijn oudere sloten die met een grote sleutel geopend moeten worden. Het laatste slot wat wij open kunnen maken als u uw sleutels kwijt bent is een penslot. Deze sloten worden veelal gebruikt als extra beveiliging.

sleutel kwijt oplossing