Hondenverzekering

 

Een hondenverzekering is voor veel mensen een “verplichting” en iets wat totaal niet nodig is. Tot natuurlijk het moment dat je hoopte dat je het had. En dan is het natuurlijk veel te laat.

Het afsluiten van een hondenverzekering wordt dan normaal gesproken ook aangeraden om bij de aankoop van je pup al af te sluiten. Waarom? Dan betaal je direct het minste qua premie per maand.

Hoe ouder en zwaarder je hond wordt, hoe meer premie je betaalt. Dus waarom zou je dan zo vroeg mogelijk je hond willen verzekeren? Net als, hoe raar het ook klinkt, met een auto bouw je soort van “schadevrije jaren” op. Hoe langer je hond geen ingrijpende operaties of hoge kosten bij de dierenarts nodig heeft, zal je eigen risico beperkt blijft.

Hondenverzekeringen vergelijken

Door de komst van het internet is het echt een stuk makkelijker geworden om hondenverzekeringen met elkaar te vergelijken. Tinki.nl is bijvoorbeeld een website waar je eenvoudig meerdere aanbieders van hondenverzekeringen met elkaar kunt vergelijken en zo de goedkoopste of juist de beste uit kunt zoeken.

Wil je meer weten? Dan raad ik je echt aan om eens de website van Tinki.nl te bezoeken.